KOSGEB TEMSİLCİLİK OFİSİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO, KOSGEB TEMSİLCİLİK OFİSİ KURDU

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü işbirliğinde Biga TSO hizmet binasında “KOSGEB Temsilcilik Ofisi” kurdu.

KOSGEB Çanakkale Müdürü Barış Alural, KOSGEB Uzmanları Nazım Tuhan ve Sedat Akay tarafından, KOSGEB Temsilcilik Ofisi için görevlendirilen Biga TSO personeli Barış Doğan’a KOSGEB destekleri ve irtibat ofisinin görevleri hakkında oryantasyon eğitimi verildi. KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü hizmet binasından gerçekleştirilen eğitimde ayrıca, KOSGEB Uzmanı Sedat Akay tarafından, KOSGEB İrtibat Ofisi sisteme giriş ve KOSGEB tarafından verilen tüm destekler hakkında detaylı sunum ve bilgilendirme yapıldı.

Biga TSO KOSGEB İrtibat Ofisi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Odamız ile KOSGEB arasında sağlanan işbirliği sonucunda, Odamızın hizmet binasında KOSGEB Temsilcilik Ofisi kurduk. Bu sayede tüm üyelerimiz KOSGEB tarafından sağlanan tüm destek ve başvuru süreçleri hakkında Odamızdan da bilgi alabilecek.

KOSGEB destekleri hakkında bilgi veren Başkan Doğan; girişimcilik desteklerinin, Geleneksel Girişimci Desteği ve İleri Girişimci Desteği olarak yapılacak işe ve teknoloji düzeyine göre sınıflandırıldığına dikkat çekerek, Girişimcilik Sertifikalarının yakın bir tarihten itibaren E-Devlet sistemi üzerinde alınabileceğini söyledi. Doğan, KOSGEB desteklerinin kapsamının her geçen gün genişlediğini ve güncellendiğini belirterek Oda üyelerinin bu kaynaklara daha fazla ve hızlı bir şekilde ulaşmaları için Yönetim Kurulu olarak her türlü desteğin verilmeye devam edeceğini ifade ederek, üyelerimiz KOSGEB ile ilgili her türlü bilgi için Odamız ile irtibata geçebilirler dedi.