BİGA TSO’DAN OTO GALERİCİLERİNE BELGE TÖRENİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN OTO GALERİCİLERİNE BELGE TÖRENİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde İkinci El Motorlu Kara Taşıtları alım-satımı mesleki yeterlilik sınavlarında başarı gösteren 35 kişiye sertifikaları 12 Şubat 2019 Salı günü Biga TSO Konferans Salonunda yapılan törenle verildi.

Sertifika törenine Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Ziraat Odası Başkanı M.Güray Ergün, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile oto galericileri ve basın mensupları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Şadan Doğan: “Bugün Biga TSO, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Biga Şoförler ve Otomobilciler Odasına üye olup mesleki yeterlilik sınavlarında başarılı olan oto galericilerimizden 35’ine belgelerini teslim ediyoruz. Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik sınavları düzenledik ve Biga’da faaliyet gösteren işletme sahiplerini ve çalışanlarının belge almalarına yardımcı olduk. Sınavlarda başarılı olan 35 galericimize belgeleri hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da MEYBEM ile birlikte mesleki yeterlilik sınavları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından oto galericilerine mesleki yeterlilik belgeleri verildi.