ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI PDF Yazdır e-Posta

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere Hükümetimiz tarafından Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde ülke genelinde “indirim kampanyası” başlatılmıştır.

Bu kapsamda, tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik, asgari üç ay süre ile en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir. Üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan siz değerli üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.

Program dahilinde kampanyaya katılarak yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimizin indirim uygulayacakları ürün listesi ile Odamıza 22 Ekim Pazartesi gününe kadar bildirmeleri halinde firma unvanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

Enflasyonla Mücadele Programına destek vermeniz dileğiyle hayırlı işler dileriz.

Firma kayıt bilgisi için;
Adnan DEMİR