MYO’YA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN BİGA MYO’YA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 07 Eylül 2018 Cuma günü Biga Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü’nü ziyaret etti.

Biga MYO Müdür V. Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Bahaddin Zayim ve Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından karşılanan ve çok samimi bir havada gerçekleşen ziyaret yaklaşık iki saat sürdü.

Biga Ticaret Sanayi Odası çalışmalarından ve Biga Meslek Yüksek Okulu’nun genel durumunun görüşüldüğü ziyarette üniversite sanayi işbirliği üzerinde konuşuldu.

Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MYO Müdür V. Bilgücü, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.