Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Genel Kurulu PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ TRAKYA ABİGEM’İN GENEL KURULUNA KATILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş.’nin Tekirdağ TSO Konferans Salonu’nda yapılan 2017 yılı olağan genel kurul toplantısına katıldı.

02 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 17.00’de yapılan ve ABİGEM’in ortağı 26 oda ve borsa temsilcisinin katıldığı toplantıya, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Hüseyin Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu iştirak etti.

Toplantıda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu ve Trakya ABİGEM A.Ş. Genel Müdürü Fatih Yaldız tarafından, 2017 yılı faaliyet raporuna ilişkin sunum yapıldı.

Toplantıda ayrıca, ABİGEM üzerinden Trakya oda/borsaların hizmetine açılacak olan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ve Trakya E-ticaret Platformu projelerinin detayları görüşülerek fikir alış-verişinde bulunuldu. Son bölümde dilek ve temenniler görüşüldü ve toplantı sona erdi.