IBATECH FUARI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA IBATECH FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 1’inci Meslek Grubu (Gıda Maddeleri İmalatı) ve 4’ncü Meslek Grubu (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) üyeleri için 15 Nisan 2018 Pazar günü İstanbul Expo Center (CNR EXPO)’da yapılan 12.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı (IBATECH İstanbul 2018)’na inceleme gezisi düzenlendi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla Odanın gıda imalatçısı ve toptan/perakende gıda satışı ile iştigal eden Oda üyeleri İstanbul’da bu yıl onikincisi gerçekleşen uluslar arası fuarda, gıda işleme teknolojileri konusunda fuar alanında sergilenen yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldu.

Fuarda ayrıca Biga TSO üyesi Kaptanlar Un ve Enerji A.Ş.'nin açmış olduğu stand ziyaret edilerek, fuarın bereketli geçmesi dileklerinde bulunuldu.