BAŞARININ ŞİFRELERİ SEMİNERİ PDF Yazdır e-Posta

“BAŞARININ ŞİFRELERİ” BİGA TSO’DA ANLATILDI.

Üyelerinin ve çalışanlarının ihtiyacı olan kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Başarının Şifreleri” semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık iki saat süren seminerde iş ve özel yaşamda hedef belirleme yöntemleri, başarıya etki eden faktörler sözlü anlatımın yanı sıra uygulamalarla da ifade edildi.

Oda üyelerine yönelik önemli eğitimler düzenleyen Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 Mart 2018 Pazartesi saat 18.00’de Biga TSO Konferans Salonu’nda yapılan “Başarının Şifreleri” Seminerine yaklaşık 150 kişi katıldı. İki saate yakın süren seminer, İzgören Akademi’den Uluslararası Eğitmen Barış Kılıçarslan tarafından verildi. Yoğun ilgi gören seminerde Kılıçarslan tarafından iş ve sosyal yaşamda başarının püf noktaları interaktif bir şekilde anlatıldı. Seminerde, Neredeyim? Nereye gitmek istiyorum? sorularına yanıt arandı ve sözlü anlatımın yanı sıra katılımcılarla eğitim uygulamaları da yapıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, “Oda olarak üyelerimizi iş ve sosyal yaşamda da desteklemeye çalışıyoruz. Eğitim ve semineri üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda belirleyerek alanında uzman isimleri seçiyoruz.” dedi.

Seminer sonunda görüşlerini belirten Biga TSO üyeleri, verimli bir seminer geçirdiklerini ifade etti.

Her fırsatta eğitimleri desteklediklerini belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan “Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye eğitimlerine çok önem veriyoruz. Üyelerimize yönelik eğitimlerimiz bundan böyle de devam edecek. Eğitim konuları, üyelerimizden gelen anket sonuçlarına göre Eğitim Komisyonumuz tarafından dikkatle seçilmektedir. Düzenlenen eğitimlerle üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı sürdürmeyi hedefliyoruz. 2018 yılı eğitim planımızda yer alan eğitim başlıklarından biri olan “Başarının Şifreleri” ile ilgili seminerimizi düzenlemiş bulunmaktayız.” dedi.