BİGA TSO’NUN “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” SEMİNERİ’NE BÜYÜK İLGİ..! PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’NUN “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” SEMİNERİ’NE BÜYÜK İLGİ..!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, üyelerine işlerini geliştirecek faaliyetler ve mesleki, kurumsal ve kişisel gelişimlerini sağlayacak eğitimler kapsamında müşteri ilişkileri yönetimi ve satış becerilerinin pekiştirilmesi, satış performanslarının artırılması ile etkili iletişim konusundaki yetkinliklerini artırmaya yönelik olarak İzgören Akademi’den Volkan Karaca’nın sunumuyla 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 17.30’da Müşteri Memnuniyeti” semineri düzenlendi.

Biga TSO konferans salonunda Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş’ın açılış konuşması ile başlayan yaklaşık iki saat süren eğitim seminerine çok sayıda oda üyelerinin yanısıra basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Biga TSO’nun üyeleri için oldukça faydalı işlere imza attığına tanıklık ettiğini söyleyen Volkan Karaca, verdiği konferansta Oda üyelerinin müşteri memnuniyeti ile ilgili püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladı. Karaca; “Odanız, sizlerin birey olarak paranızla satın alamayacağınız bir eğitim programı hazırlamış. Bu kapsamda Biga TSO’yu üyelerine yaygın eğitim verilmesi konusundaki duyarlılığı nedeniyle tebrik diyorum” dedi.

HEDEF; ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET VERMEK…

Her fırsatta eğitimleri desteklediklerini belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan “Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimlere çok önem veriyoruz. Üyelerimize yönelik eğitimlerimiz bundan böyle de devam edecek. Eğitim konuları, üyelerimizden gelen anket sonuçlarına göre Eğitim Komisyonumuz tarafından dikkatle seçilmektedir. Düzenlenen eğitimlerle üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı sürdürmeyi hedefliyoruz. 2018 yılı eğitim planımızda yer alan eğitim başlıklarından biri olan “Müşteri Memnuniyeti” ile ilgili eğitimimizi düzenlemiş bulunmaktayız. Bir sonraki eğitim seminerimiz 12 Mart’ta yine İzgören Akademi’den sayın Barış Kılıçarslan ile “Başarının Şifreleri” olacak. Tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bu semineri şimdiden ajandalarına not etmelerini rica ediyorum.” dedi.