SANAYİ SİTESİNDE ZİYARETLER PDF Yazdır e-Posta
BİGA TSO YÖNETİMİ SANAYİ SİTESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclis üyeleri tarafından 06 Ocak 2018 Cumartesi günü Biga 1 ve 2 no.lu Küçük Sanayi Sitelerinde bulunan bazı üye firmalara ziyaretler yapıldı.
Oldukça verimli geçen ziyaretler kapsamında, Tunç Makina - Coşkun Aykul, Met-İş Çelik Yay Sanayi Ve Tic. Ltd .Şti., Yaşık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Güremen Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ve Şeref Gezer-Şeref Yay tesislerinde firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler alındı. Yapılan ziyaretlere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin ve 2.Meslek Komitesi Başkanı Tevfik Başarır katıldı.
Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan, Biga’nın ve Biga küçük sanayi setelerinin bir çok alanda bölgeye hizmet verdiğini ve önemli üretimlerde bulunduğunu kaydederek, Odanın üyeleri ve bölge ekonomisi ile ilgili yapmakta olduğu faaliyetler ve Biga’daki yatırımlar hakkında bilgiler aktardı.