JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yöneticileri, 23 Kasım 2017 Perşembe günü Biga’ya yeni atanan Jandarma Komutanı Üsteğmen Tarık Bişirgen’i makamında ziyaret etti.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, TOBB Çanakkale Sigortacılık Delegesi Ahmet Yılmaz, Biga TSO üyesi sigorta acentesi Canan Öz ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu’nun hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Biga’nın sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgiler veren Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, “Huzur ve güven için gece gündüz demeden görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Biga’da işadamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, güvenlik güçlerimiz Biga’nın başarısı ve huzuru için çalışıyor. Biga üretim gücüyle, ticari yapısıyla ülkemizin gelişmekte olan bir bölgesi. İş dünyası olarak Biga’nın ve ülkemizin hedeflerine katkı sağlamak için her zaman tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapıyoruz” dedi.

Doğan ayrıca; “Güney Marmara’nın cazibe merkezi ilçemize atanan Jandarma Komutanımız Sayın Üsteğmen Tarık Bişirgen’e ve ekibine görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve nezaketlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Jandarma Komutanı Bişirgen ise, “Daha güvenli ve huzlurlu bir Biga için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.