BİGA TSO’DAN 15 TEMMUZ AFİŞİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN 15 TEMMUZ AFİŞİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hazırlanan, ‘’15 Temmuz’’ afişlerini üyelerine dağıttı.

15 Temmuz'un öneminin yer aldığı afişler ilçe merkezindeki dükkanların camlarına ve Oda hizmet binasına takıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; ‘’15 Temmuz 2016'da yaşadığımız hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreç hepimiz için büyük bir mücadelenin ortaya çıkmasını sağlayan bir gelişime dönüştü. Aziz milletimiz, bu süreçte büyük bir özveri ve muazzam bir basiret örneği ile demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan, bütün dünyaya örnek olan birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu süreçte, bizler de ilk andan beri mücadelenin içerisinde hep beraber yer aldık. İşlerimize daha iyi sarıldık ve daha büyük gayret sarf ederek, bir an evvel hainlerin kurduğu tuzaktan kurtulmanın yollarını aradık. Siyasi görüşü fark etmeksizin Türkiye’nin geleceğine sahip çıkan 15 Temmuz ruhu demokrasinin sigortasıdır." dedi.