BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN HUZUREVİ’NDE İFTAR

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar, bu yıl da birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 13 Haziran 2017 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftara Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Emniyet Müdürü Onur Çalışkan, Biga İktisadi ve İdariBilimler Fakültesi Dekan V.Doç.Dr.Yusuf Yiğit, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Suat Uğur, Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür V.Cengiz Emür, Biga Vergi Dairesi Müdürü Salih Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri Kurt, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal, Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erdil Çağlayan, Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Eşref Temiz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile meslek komite başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve borsa yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.