BİGA’DA İKİNCİSİ YAPILAN ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİ YİNE RENKLİ GEÇTİ. PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 10:56

BİGA’DA İKİNCİSİ YAPILAN ALIŞ-VERİŞ GÜNLERİ YİNE RENKLİ GEÇTİ.

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Biga İndirimli Alışveriş Günleri'nin 2’ncisi 19-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Dört gün boyunca, sokak etkinlikleri, defileler ve büyük indirimlerle devam eden Biga İndirimli Alışveriş Günleri renkli ve hareketli geçti. Alışveriş Günleri kapsamında düzenlenen defileler, gösteriler, şovlar, maskotlar, palyaçolar ve sokak konserlerine ilgi hayli yoğundu.

Biga'da birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak düzenlenen “BİGA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ”; Biga'daki ticari yaşamın hareketlenmesini, halkımızın ve ticaret erbabımızın indirimli alışveriş günlerinde buluşmasını sağladı.

Etkinliğin bölgesel ölçekte geleneksel hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, alışveriş günleri ile Bigalılar hem eğlendi, hem de alışverişin keyfini yaşadı dedi.

Doğan; “BİGA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ” ile; Bigalı tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanısıra bölge halkının da Biga’mızdan alışveriş yapması hedeflenmiştir. Etkinliğimiz süresince tüketicilerimiz, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşadı. Böylelikle, kentimiz ekonomisi canlandı. Bu etkinlik sayesinde, zaten belirli bir hareketliliğe sahip olan Biga’mıza ayrı bir ekonomik ve sosyal dinamizm getirdik. Biga TSO olarak, Biga’da kazananların ve Biga'da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçladık.” diye konuştu.