BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TOBB’DA YAPILAN MARMARA/TRAKYA BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI. PDF Yazdır e-Posta

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, 21 Aralık 2016 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Ankara’da bulunan Birlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Marmara-Trakya Bölge Toplantısı’na katıldı. TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterlerini biraraya getiren toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. Toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

TOBB İkiz Kuleler’deki toplantıda oda ve borsaların gündemindeki konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Oda ve borsaların üyeleri için çok şey yaptığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası, yani üyeleriniz bunlardan haberdar olmalı. Oda ve borsaların üyeleri için neler yaptığı daha net anlaşılsın. Bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız. Özellikle sosyal medya, yazılı ve görsel medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlar tüm üyelere anlatılmalı" dedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi.

Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.