Biga TSO’da Ustaca İletişim Semineri Yapıldı. PDF Yazdır e-Posta

Biga TSO’da Ustaca İletişim Semineri Yapıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim seminerlerine devam ediyor. Üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programları organize eden Biga TSO, son olarak Aydın Büyükhelvacı’nın verdiği konferansta “Bilginin dört boyutu (Söylediğimiz kelimeler sadece söylediklerimiz mi?), Performans Yönetimi’nde İletişim (Ekibimiz elinden gelenin en iyisini mi yapıyor yoksa sadece önüne gelen işi mi?), İletişimde müzakere (İhtilaflar karşısında nasıl hazır olunur?) ve Kriz anında kontrolü kaybetmemek (Zorlu durumlarla başa çıkabilmenin aşamaları nelerdir?)” başlıklarında üyelerinin bilgi sahibi olmasını sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine kişisel ve kurumsal hedeflerine ulaşmaları için gerekli müşteri ilişkileri yönetimi ve satış becerilerinin pekiştirilmesi, satış performanslarının artırılması ile etkili iletişim konusundaki yetkinliklerini artırmaya yönelik olarak düzenlenen seminer 20 Aralık 2016 Salı günü saat 18.00-20.00 arasında gerçekleştirildi.

Biga TSO konferans salonunda Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı’nın açılış konuşması ile başlayan ve yaklaşık iki saat süren eğitim seminerine konuşmacı olarak Aydın Büyükhelvacı katılarak, ustaca etkili iletişim konusunda interaktif bir sunum yaptı.

Biga TSO’nun üyeleri için oldukça faydalı işlere imza attığına tanıklık ettiğini söyleyen Büyükhelvacı, “Odanız, sizlerin birey olarak paranızla satın alamayacağınız bir eğitim programı hazırlamış. Bu kapsamda Biga TSO’yu üyelerine yaygın eğitim verilmesi konusundaki duyarlılığı nedeniyle tebrik diyorum” dedi.

“Etkili İletişim” konusunda eğitim veren Aydın Büyükhelvacı, diyalogları ve esprileri ile katılımcıların sıkılmadan, öğrenirken eğlenmelerini sağladı. Eğlenirken öğrenen katılımcıların ise semineri sonuna kadar sıkılmadan takip ettiği gözlendi.