ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 08:41

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDEN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

S.S.Biga Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sokullu ve yönetim kurulu üyeleri, Biga TSO tarafından yapımı tamamlanan, modern imkânlarla donatılan ve Biga’ya değer katacak olan hizmet binası dolayısıyla 17 Kasım 2016 Perşembe günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi heyetine, Oda olarak yürüttükleri faaliyet ve projeler ile önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Ziyarette ayrıca, esnaf ve sanatkarların finansmana erişimi ile ilgili konular ve birlikte çalışabilme olanakları görüşülen konular arasındaydı.