BİGA TSO’DAN PROF.DR.ERHAN GÜMÜŞ’E ZİYARET PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 08:34

BİGA TSO’DAN PROF.DR.ERHAN GÜMÜŞ’E ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ÇOMÜ-Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan Prof.Dr.Erhan Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Kasım 2016 Salı günü saat 15.30’da gerçekleşen ziyarete Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Gürol Gençoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, Biga’daki yüksek öğrenim kurumlarının her geçen gün geliştiğinden ve büyüdüğünden söz ederek, artan öğrenci sayısı karşısında birlikte neler yapılabileceğinden söz etti.

Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Yusuf Yiğit ve Doç.Dr.Cüneyt Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Doğan, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Biga Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Biga Meslek Yüksek Okulu’nun Biga için vazgeçilmez öneme sahip kurumlar olduğunu belirterek, hedeflerinin bağımsız Biga Üniversitesi olduğunu dile getirdi. Doğan, Biga’da bulunan yüksek öğrenim kurumlarını her platformda desteklemeye devam edeceklerini belirterek, Dekan Prof.Dr.Gümüş’e ve tüm akademik personele çalışmalarında başarılar diledi.

Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr.Gümüş, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.