BİGA TSO’DAN İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine yeni atanan Vasfi Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Kasım 2016 Salı günü saat 14.30’da gerçekleşen ziyarete Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin ve Gürol Gençoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, Biga tarım ve hayvancılığı başta olmak üzere ilçe ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi için Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün büyük bir özveri ile çalıştığından söz etti.

Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Doğan, Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün TSO ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve kentin sosyo-ekonomik bağlamda kalkınmasında birlikte çalıştıklarını belirterek, Müdür Karaca’ya ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaca, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.