BİGA TSO’DAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Biga Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Salih Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Kasım 2016 Salı günü saat 14.00’te gerçekleşen ziyarete Biga TSO Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin, Furkan Şanlı ve Gürol Gençoğlu ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, Biga ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi için vergi dairesinin büyük bir özveri ile çalıştığından söz etti.

Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Akyıl, vergi dairesinin TSO ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve kentin ekonomik bağlamda kalkınmasında birlikte çalıştıklarını belirterek Vergi Dairesi Müdürü Salih Kılıç ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.