ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ PDF Yazdır e-Posta
Pazartesi, 20 Şubat 2017 08:18

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDAN BİGA TSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve yönetim kurulu üyeleri, odalar arasındaki işbirliğini güçlendirmek, birlikte yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek amacıyla ve Biga TSO tarafından yapımı tamamlanan, modern imkânlarla donatılan ve Biga'ya değer katacak olan hizmet binası dolayısıyla 10 Kasım 2016 Perşembe günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Esnaf Sanatkarlar Odası heyetine, Oda olarak yürüttükleri faaliyet ve projeler ile önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Ziyarette ayrıca, gündemde yer alan esnaf sorunları, çözüm yolları ve odalar arası birlikte çalışabilme olanakları görüşülen konular arasındaydı.