Biga TSO heyeti TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti. PDF Yazdır e-Posta

Biga TSO heyeti TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin 18 Ağustos 2016 Perşembe günü TOBB Birlik Merkezi/Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapılan ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Şanlı ve Gürol Gençoğlu, Meclis Üyesi/TOBB Genel Kurul Delegesi Hüseyin Erdoğan ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Başkan DOĞAN amaçlarının daha çok çalışarak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etmek, daha çok ihracat yapmak olduğunu belirterek, Biga TSO'nun yeni hizmet binasının tamamlanmak üzere olduğunu, Eylül ayı başında taşınmayı planladıklarını, 7-9 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak 11. Biga Fuarı'nın hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini, fuar ve yeni hizmet binası açılışlarının birlikte yapılması düşündüklerini söyleyerek, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu 07-09 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak Biga Fuarı’nın açılışına ve Biga TSO yeni hizmet binası açılış törenine davet etti. Doğan ayrıca, Biga TSO’ya ve heyetlerine gösterdikleri yakınlık için TOBB Başkanı’na teşekkür etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, Biga TSO'nun planladığı gün sabah saatlerinde yüksek yargı organları ile bir toplantısının bulunduğunu, törenlerin öğleden sonra yapılması halinde Biga’daki törenlere katılmak istediğini ifade etti.