BİGA TSO ARTIK RESMİ MARKA..! PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ARTIK RESMİ MARKA..!

BİGA TİCARET ve SANAYİ ODASI, LOGOSUNU VE İSMİNİ TESCİLLEDİ.

Odanın isminin tescillenmesi ile marka değerinin artı değer kazandığına dikkat çeken Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada; “Son 60 yılda hızla ilerleyen teknoloji, buna bağlı olarak insanların istek ve ihtiyaçlarının değişimiyle dünya piyasalarını ayakta tutan yenilikçi fikirlerin markalaşması, marka tescilini ön palana çıkarmaktadır. Bu nedenle şirketlerin, en değerli varlıkları olan fikri haklarını sadece bir “tescil” olarak görmeyip, etkin bir şekilde yönetmeleri zorunluluk haline gelmiştir. Marka; mal ve hizmet üreten kişi ya da kişilerin sektör bazında aldıkları yerin konumunu temsil eden işaretlerdir. Çağın getirilerinin farkında olan işletmeler, kurumlar, markanın önemini bilmekte ve marka tescil faaliyetlerini itinayla uygulamaktadırlar. Bu doğrultuda Odamız Şubat ayı içinde 8. Dönem akreditasyonumuzu yenileyerek TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden Akredite Oda sertifikamızı almıştık. Şimdi Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından onaylı marka tescilimizi yaptık. Artık markamız da tescillendi ve ticaret unvanımız güvence altına alınmış oldu. Biga TSO marka tescili konusunda eğitim çalışmalarımız ve seminerlerimiz olmuştu, oda olarak bunun öncülüğünü yaptık, hayırlı olsun” dedi.