BİGA TSO, BİGA HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO, BİGA HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hale gelen iftar bu yıl da birlik ve beraberliğimizin pekiştiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 14 Haziran 2016 Salı akşamı Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi’nde kalan sakinlerle birlikte gerçekleştirildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftara Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V.Doç.Dr.Yusuf Yiğit, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Suat Uğur, Biga Emniyet Müdürü Murat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Mehmet Emre Mengi, Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Ceylan, Milli Eğitim Müdürü Erdal Arslan, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile meslek komite başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve borsa yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.