İSO 500’DE BİGA’DAN 5 ŞİRKET YER ALDI. PDF Yazdır e-Posta

İSO 500’DE BİGA’DAN 5 ŞİRKET YER ALDI.

Biga TSO üyesi 5 şirket İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer buldu.

Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN ilk 500’e giren Bigalı firmaları kutladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Başkanı Şadan DOĞAN, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren altı Bigalı firmayı başarılarından dolayı kutladı.

Doğan, Biga’dan 5 firmanın Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alarak bölgenin yüz akı olduklarını söyledi. Firmaların başarılarında payları olan herkese şükranlarını sunduğunu kaydeden Başkan Doğan, bugün Türkiye’nin ilk 500 firması arasına girerek göğsümüzü kabartan beş firmamızla ne kadar övünsek azdır. Bu firmalarımız, Biga’nın gelişme ve kalkınma çabasının çok önemli katkı sağlayıcılarıdır. Bizler bugünden daha zengin olmak istiyorsak, yarın, bugünden daha gelişmiş olmak istiyorsak, daha mutlu olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız, daha çok birlik içinde olmalıyız” dedi.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında üretimlerini Biga'da gerçekleştiren 5 şirket yer aldı.

İSO 500 listesinde Biga TSO üyesi olan şirketler:

10. İÇDAŞ Çelik

52. ABALIOĞLU