Arama Yap

İçerik:520
İçerik Okunma:1608959
BİGA TSO HEYETİ TOBB’UN 72.GENEL KURULU’NA KATILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ TOBB’UN 72.GENEL KURULU’NA KATILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, 11 Mayıs 2016 tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)’nde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu’na katıldı. Genel Kurula TOBB Genel Kurul Delegesi ve Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Gençoğlu ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu katıldı.

Genel Kuruldan bir gün önce 10 Mayıs’ta TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve Delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Aynı gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) 10, 20 ve 33'üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni", TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı reform ve istikrar adımlarıyla, özel sektör olarak atılımlar yaptıklarını ve birçok sektörde küresel başarı hikayeleri yazdıklarını söyledi.

Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin coğrafyanın en güçlü, en gelişmiş ekonomisi haline geldiğini vurgulayarak, "Sadece geçen sene, özel sektör olarak 760 bin kişiye yeni istihdam sağladık. 205 milyar lira makine-teçhizat yatırımı yaptık. Küresel durgunluğa rağmen 145 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik. 2008 küresel krizinden sonra, yani son 7 yılda, yanı başımızdaki Avrupa Birliği ülkeleri tek bir ilave istihdam üretemedi. Tam tersine 4 milyondan fazla çalışan da mevcut işlerini kaybetti" ifadelerini kullandı. Hisarcıklıoğlu, “Sizin desteğinizle, inşallah yılda 1,5 milyon istihdam hedefini de yakalarız, Türkiye’yi 2 trilyon dolarlık bir ekonomi de yaparız, ihracatı 500 milyar dolara da çıkarırız. Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri de yaparız” diye konuştu.

En Son Haberler

Developed by JoomVision.com
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8

Web sitemizi nasıl buldunuz?

tobb hizmetleri hk