BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN TOBB AVRUPA BİRLİĞİ UYUM KOMİSYONU TOPLANTISINA KATILDI. PDF Yazdır e-Posta

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.

Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’nun 09 Mayıs 2016 tarihinde TOBB Birlik Merkezi/Ankara’da yapılan toplantısına katıldı.

Toplantıya komisyon üyeleri, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ç.Ali KOPUZ,ve TOBB AB Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı.

TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu toplantısında AB ile son gelişmeler ve komisyonun çalışmaları değerlendirildi. Komisyonda, Avrupa Birliği’ne vize serbestisi konusunda iyimser görüşler ifade edildi.