ÇANAKKALE İLİ ODALARI VE BORSALARI ORTAK YÖNETİM KURULLARI TOPLANDI. PDF Yazdır e-Posta

ÇANAKKALE İLİ ODALARI VE BORSALARI ORTAK YÖNETİM KURULLARI TOPLANDI.

Çanakkale İli Odaları ve Borsaları Yönetim Kurulları ortak toplantısı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde yapıldı.

Çanakkale TSO Kongre Fuar Merkezi’nde 6 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Çanakkale Ticaret Borsası adına; Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Başkan Yardımcıları Salamon Halyo, Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Biga Ticaret ve Sanayi Odası adına; Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Sedat Çakır ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Biga Ticaret Borsası adına; Meclis Başkanı Fahrettin Deniz, Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Baş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirtaş, Faik Ekmek ve Genel Sekreter Halil Erol, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası adına; Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve Genel Sekreter Hüseyin Çakmak katıldı.

Ortak Oda ve Borsa toplantısına ev sahipliği yapan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası adına toplantıya; Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İş, Ahmet Selçuk Erdoğan, Selçuk Semizoğlu, Yaşar Murat Aydoğdu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.