BİGA TSO HEYETİ KARACABEY’İ ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ KARACABEY’İ ZİYARET ETTİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti kardeş oda Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak yönetim kurulu toplantısı yaptı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Eşref Temiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu üyeleri Furkan Şanlı ve Gürol Gençoğlu, Meclis Üyesi Cüneyt Oflaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 17 Mart 2016 Perşembe günü sırasıyla Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Karacabey 5.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti.

Karacabey TSO binasında gerçekleştirilen ziyarette, Biga TSO heyetini Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey TSO Meclis Başkanı Asım Ünen ve meclis üyeleri karşıladı.

Karşılıklı görüş alış-verişinin gerçekleştirildiği ziyarette Karacabey'in bereketli ovası ve uygun tarım şartlarıyla bir tarım kenti olduğunu vurgulayan Güncü, "Bunun yanında Karacabeyimiz bir sanayi ve turizm kentidir. İlçemiz, dünya çapında markalarıyla Türkiye ekonomisine ve istihdamına büyük katkı veriyor. Hedefimiz Karacabey'i zirveye taşımak. Biga da Güney Marmara'da tarım, hayvancılık ve tarıma dayalı sanayi kapsamında hızla kalkınan bir bölgemiz. İki kardeş oda olarak beraber hareket etme kültürünü arttırdıkça ülkemize daha fazla katma değer sağlayan bir etki yaratacağız" dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Karacabey TSO'ya teşekkür eden ve Karacabey'in her zaman Biga'ya sahip çıktığını ifade eden Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan "Her zaman birlikten kuvvet doğar. Birlikte hareket etmemiz hem bölgemiz hem de ülkemiz adına çok yararlı" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN ve yönetim kurulu üyeleri Karacabey’de bu yıl 5’ncisi düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda incelemelerde bulundu.