BİGA TSO ÜYELERİ AGROEXPO FUARI’NA KATILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ AGROEXPO FUARI’NA KATILDI.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İZMİR’DE AÇILAN AGROEXPO EURASIA FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

Bu yıl İzmir’de 11’inci kez tarım ve hayvancılık sektörünün dev isimlerini buluşturan ‘Agroexpo Eurasia Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri, Hayvancılık ve Ekipmanları, Canlı Hayvan ve Seracılık Fuarı’ 11-14 Şubat tarihlerinde Türkiye'nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir Gaziemir’de 4 gün boyunca sektörün buluşma adresi oldu.

Agroexpo Eurasia Fuarı’na Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 14 Şubat 2016 tarihinde 5’nci Meslek Grubu (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) üyeleri için bir günlük inceleme gezisi düzenlendi. Biga TSO üyeleri sektörle ilgili sergilenen yenilikleri görme ve açılan standları ziyaret etme fırsatı buldular.