AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET. PDF Yazdır e-Posta

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BİGA TSO’YA ZİYARET.

AK Parti Grup Başkanvekili-Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Aylan Gider 02 Şubat 2016 Salı günü saat 13.30’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Çanakkale İl Genel Meclisi Üyeleri Bülent Korkmaz ve Nihat Borazan ile Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerini Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na gelişlerinde Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan öncelikle Sayın Turan ve Sayın Gider ile Ak Parti yöneticilerine hoş geldiniz diyerek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, odanın faaliyetleri ve gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verip, Biga Fuarı'nın bu yıl 07-09 Ekim’de yapılacağını belirterek milletvekilerini fuarda görmek istediklerini dile getirdi. Başkan Doğan ayrıca karma yem ve bazı ikincil ürün yem hammaddelerinde KDV'nin % 1'e indirilmesinin hem üretici firmalar hem de hayvan yetiştiricileri tarafından olumlu karşıladıklarını söyledi.

Ak Parti Milletvekilleri de hepimizin kendi kulvarlarımızda bu ülkeye hizmet etmeye çalıştığını, hedefimizin Türkiye'nin çok daha müreffeh hale gelmesidir diyerek, Biga’nın önemli bir tarım, hayvancılık, ticaret ve sanayi merkezi olduğunu, Bigalı yatırımcıları önemsediklerini belirterek, bu anlamda üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.