BİGA TSO HEYETİ ÇAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO HEYETİ ÇAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN ve beraberindeki heyet 28 Aralık 2015 Pazartesi günü Çan ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

Ziyarete Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Şanlı ve Gürol Gençoğlu katıldı. Biga TSO heyetinin Çan temasları ilk önce Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’na yapılan ziyaretle başladı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu da makamında ziyaret eden Biga TSO heyeti son olarak Çanakkale Seramik Fabrikalarını ziyaret etti. Biga TSO heyetini Çanakkale Seramik Fabrikalarına gelişlerinde Fabrikalar Müdürü Süleyman Soysal karşıladı.

Çanakkale Seramik Fabrikalar Müdürü Soysal ziyaret nedeniyle, Biga TSO heyetine teşekkür etti. Biga TSO Başkanı Doğan da yaptığı açıklamada, bölgemizin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Çanakkale Seramik fabrikalarının başarılarından kendilerinin de bir Çanakkaleli olarak mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.