BİGA’NIN YILDIZLARINA ANLAMLI ÖDÜL PDF Yazdır e-Posta

BİGA’NIN YILDIZLARINA ANLAMLI ÖDÜL

BİGA TSO “EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ” YAPILDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, 2014 mali yılının değerlendirmesinde Biga’da yüksek düzeyde kurumlar ve gelir vergisi ödeyen üyeleri ile 2014 yılında ihracat yapan, yüksek düzeyde istihdam sağlayan üyelerini, Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi arasında yer alan üyelerini ve Oda üyeliğinde 30 yılını dolduran üyelerini 26 Kasım 2015 tarihinde Biga’da düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Biga’da bulunan Köşdere Aktivite Merkezi’nde saat 14.30’da kokteyl ile başlayan ödül törenine başta Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Can Tümer Keriş, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Cüneyt Kılıç, Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Suat Uğur, Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, SGK Çanakkale İl Müdürü Basri Tümsek, Çalışma ve İş Kurumu Çanakkale İl Müdürü Ali Çalışkan, KOSGEB Çanakkale Müdürü Yusuf Harbi, Çanakkale Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çanakkale İl Koordinatörü Ümit Ortan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB AB Uyum Komisyonu Üyesi Naci Güncü, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Özen, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökkan Uysal, Biga Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fahrettin Deniz, Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah Elmacı, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Başkanı Hasan Yalama, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdil Çağlayan, Biga Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Ünal, tarım ve hayvancılık birliklerinin yöneticileri, sendika başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, oda ve borsa mevcut ve önceki yöneticileri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, kamu ve özel sektörün yöneticileri ve temsilcileri, Oda üyeleri ve basın mensupları katıldı.