BİGA TSO’NUN EĞİTİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’NUN EĞİTİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim seminerlerine devam ediyor. Üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programları organize eden Biga TSO, son olarak Dr.Cengiz Tavukçuoğlu’nun verdiği konferansta “Müşteri İlişkileri Yönetimi ve İletişim” konusunda üyelerinin bilgi sahibi olmasını sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine kişisel ve kurumsal hedeflerine ulaşmaları için gerekli müşteri ilişkileri yönetimi ve satış becerilerinin pekiştirilmesi, satış performanslarının artırılması ile etkili iletişim konusundaki yetkinliklerini artırmaya yönelik olarak düzenlenen seminer 12 Kasım 2015 Perşembe günü saat 17.00-19.00 arasında gerçekleştirildi.

Biga Belediyesi toplantı salonunda Biga TSO Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş’ın açılış konuşması ile başlayan ve yaklaşık iki saat süren eğitim seminerine konuşmacı olarak Dr.Cengiz Tavukçuoğlu katılarak, müşteri ilişkileri yönetimi ve satış becerileri ile etkili iletişim konularında kapsamlı bir sunum yaptı.

Biga’da düzenlenen “Müşteri İlişkileri Yönetimi ve İletişim” konulu konferansta konuşan Dr.Cengiz Tavukçuoğlu, “İşleriniz iyi gidiyorsa eğitim bütçenizi iki katına çıkarın, kötü gidiyorsa dört katına çıkarın” dedi. Tavukçuoğlu, “Müşteri Beklentilerini Karşılamada Gereken Beceriler, Kişiler arası iletişim becerileri kazandırma, Müşteri Algı Yönetimi ve Müşteri Tatmini, Müşteriyi Kazanma ve Tutma, Müşteri İtirazlarının Yanıtlanması, Müşteri İlişkilerinde Veri Toplama ve Veri Madenciliği, Müşteri Sadakatine Giden Yol, Dün, Bugün ve Değişen Dünyada Yarının Müşterileri, Müşteride ilk yargının oluşmasını sağlayan faktörler, Memnun Müşteriye Giden Yol, Duygulara Hitap, Etkili Müşteri İlişkileri Yönetimi, Hizmet Kalitesi Kriterleri, Etkin Hizmet Ekibi, Sonuç: Her Zaman HAKSIZ Müşteri” konuları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Biga TSO’nun üyeleri için oldukça faydalı işlere imza attığına tanıklık ettiğini söyleyen Tavukçuoğlu, “Odanız, sizlerin birey olarak paranızla satın alamayacağınız bir eğitim programı hazırlamış. Bu kapsamda Biga TSO’yu üyelerine yaygın eğitim verilmesi konusundaki duyarlılığı nedeniyle tebrik diyorum” dedi.

“Müşteri İlişkileri Yönetimi ve İletişim” konusunda eğitim veren Dr.Cengiz Tavukçuoğlu, diyalogları ve esprileri ile katılımcıların sıkılmadan, öğrenirken eğlenmelerini sağladı. Eğlenirken öğrenen katılımcıların ise semineri sonuna kadar sıkılmadan dinlediği gözlendi.