BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI’NI ZİYARET ETTİ… PDF Yazdır e-Posta

06 Eylül 2015 tarihinde 1’inci Meslek Grubu (Gıda Maddeleri İmalatı) ve 4’ncü Meslek Grubu (Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) üyelerimiz için İstanbul Expo Center (CNR EXPO)’da yapılan 23.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı (World Food Istanbul) ile 30.Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı (Ipack Turkey)’na inceleme gezisi düzenlendi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla Odamızın gıda imalatçısı ve toptan/perakende gıda satışı ile iştigal eden üyeleri İstanbul’da bu yıl yirmiüçüncüsü gerçekleşen uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile otuzuncusu gerçekleşen Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri fuar alanında sergilenen yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.