BİGA TSO MECLİSİ’NDEN TERÖR SALDIRILARINA KINAMA PDF Yazdır e-Posta

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ’NDEN TERÖR SALDIRILARINA KINAMA

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Hakkari’nin Dağlıca kırsalında ve Iğdır’da terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıları sert bir dille kınayarak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini sekteye uğratmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti.

Biga TSO Meclisi, “Teröre bulaşan ve bundan medet umanlar, tarih önünde insanlık suçu işlemektedir.”

alt

Yayımladığı mesajda terörü lanetleyen Biga TSO Meclisi, “Dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abad etmeyecektir. Bu aşağılık eylemlerden beslenenlere lanet olsun” ifadesini kullandı. Türk milletinin birlik ve beraberliğini sekteye uğratmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altı çizilen açıklamada, “Biz bu vatanı şehitlerimizin kanlarıyla kazandık ve kanımızın son damlasına kadar da hiçbir güce böldürmeyeceğiz. Bu ülkenin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. Bunu çözmeye uğraşan terörün planlayıcılarını, destekleyicilerini ve eylemcilerin peşini, alınlarındaki kara leke ve masum canların ahları, sonsuza dek bırakmayacaktır. Biga İş dünyası adına, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.”

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ