BİGA TSO TARAFINDAN RAMAZAN AYINDA 666 AİLEYE GIDA YARDIMI DAĞITILDI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO TARAFINDAN RAMAZAN AYINDA 666 AİLEYE GIDA YARDIMI DAĞITILDI

BİGA TSO BAŞKANI ŞADAN DOĞAN, “BU YIL DA 666 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPTIK.”

Başkan DOĞAN açıklamasında, “Türkiye’deki tüm odalar ve borsalar aracılığıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere her yıl Ramazan ayında yapılan gıda yardımları, Biga TSO meclis üyeleri ve meslek komite başkanları tarafından Biga ilçe merkezi ve köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.” dedi.

İslâm alemi tarafından birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı vesilesiyle, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve meslek komitesi başkanları aracılığıyla TOBB’un göndermiş olduğu 40.000 TL tutarındaki gıda yardımı ilçe merkezi ve köylerimizde bulunan 666 aileye ulaştırıldı.