BİGA TSO GİRİŞİMCİ ADAYLARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO GİRİŞİMCİ ADAYLARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ" başladı.

Biga’da ticaretin canlanması ve işsizliğin önüne geçilebilmesi amacıyla yeni işyeri açacak girişimcilerin uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlamalarının ardından kendi işlerini kurmalarını ve yeni iş yeri açacak girişimcilerin kuracakları işlerde hedeflerine ulaşmalarını sağlayan ve bu yönde bir içeriğe sahip olan uygulamalı girişimcilik eğitimi 24 kursiyerin katılımıyla Biga TSO’da 20 Mayıs 2015 tarihinde başladı.

alt

Biga TSO'da 20-30 Mayıs 2015 tarihlerinde 10 gün süre ile devam edecek olan Girişimcilik Eğitimi ile ilgili görüşlerini aldığımız Biga TSO Başkan Yardımcısı Melih AKYIL, bölgedeki istihdamın arttırılmasını ve işsizliğin önlenmesini sağlamak amacıyla İŞKUR ve KOSGEB ile birlikte düzenledikleri Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda devam edeceğini belirterek, oldukça yoğun ilgi gören ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda daha önce de düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile bir projesi olan ve kendi işine sahip olmak isteyen kursiyerlerin, gelecekte Biga ekonomisine ve ticari hayatına katkıda bulunacaklarını belirterek, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimcileri desteklemeye devam edeceğini ve Biga’nın ekonomisine yönelik çalışmalarının da süreceğini söyledi.

Biga TSO, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ebru FİDAN tarafından veriliyor.