CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇANAKKALE STANDINI ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇANAKKALE STANDINI ZİYARET ETTİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin bu yıl 71’ncisi gerçekleştirilen olağan genel kurulu kapsamında 01 Mayıs 2015 Cuma günü TOBB Birlik Merkezi’nin bahçesinde 81 il ve 160 ilçe oda ve borsaları standlar açarak yöresel ürünlerini ve markalarını tanıttı.

Çanakkale Zaferi’nin 100’ncü yılı münasebetiyle Çanakkale ili odaları ve borsaları olarak açtığımız 40 metrekarelik standımızda “Çanakkale 1915” teması sergilendi. Çanakkale standı tüm konukların ilgi odağı oldu.

alt

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN da Çanakkale standını ziyaret ederek; emeği geçenleri tebrik etti ve başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Çanakkale standını teşriflerinde Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Meclis Başkanı Eşref TEMİZ, Meclis Üyesi Davut DOĞAN, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve oda/borsa genel sekreterleri karşıladı.

Çanakkale standını ziyaret eden konuklara 1915 yılında çıkan Askerin tayını olan “Kırık buğday çorbası, üzüm hoşafı ve peksimet”ten oluşan menü üniformalı askerler ve hemşireler tarafından sunuldu.

TOBB 71. genel kurulununun “1915-2015 Aynı ruh aynı heyecan… Bölgesel yıldızdan küresel yıldıza…” teması ile yapılması Çanakkale standına olan ilgili bir kat daha artırdı. Standımızı ziyaret eden konuklar asker ve hemşire kıyafetli görevliler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a da standımızı ziyareti esnasında 1915 asker tayını ikram edildi.