TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO YÖNETİMİ TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, geçen yıl yapılan organ seçimlerinin ardından çoğunluğu ilk kez seçilen meclis üyelerine Birlik iştiraklerinin kurumsal yapılarını ve hizmetlerini tanıtmak, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve kendilerine yönelik çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla bilgilendirme seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda ve borsalardaki on bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi amacıyla başlatılan seminerlerin yedincisi 28-30 Kasım 2014 tarihlerinde TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ve 28-30 Kasım 2014 tarihlerinde TOBB Birlik Merkezi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversite’sinde üç gün sürecek olan Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Biga TSO Meclis Başkan Yardımcısı Jale KIRBAŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih AKYIL ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan BEYPAZARLI katıldı.

Seminere ilişkin olarak düşünce görüşlerini açıklayan Biga TSO Başkanı DOĞAN, “TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçilmiş on bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesi kapsamında bu eğitime katıldıklarını belirterek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği her zaman bizlerin, Anadolu’daki oda ve borsaların görüşlerini ve düşüncelerini alır, değerlendirir. Sorunlarımızı ve önerilerimizi dikkate alır. Üç gün sürecek olan bu seminerin de bu yönde çok verimli geçmesini beklediğini dile getirdi. Devletimizin destekleri, faaliyetleri, TOBB’nin yapısı, iştirakleri, faaliyetleri, e-ticaret çalışmaları, dış ticaret faaliyetleri ve kişisel gelişim konularında çok geniş bir şekilde seminerin devam ettiğini ve çok önemli konularda bilgilendirme yapıldığını ifade eddi. DOĞAN, konuşmasının devamında, kanunlar, dünya ekonomisinde son dönemde meydana gelen gelişmeler, Türk Dış Politikasında son dönemde meydana gelen gelişmeler konularında hem görüşlerimizi aktardıklarını, hem de sorunlarını ifade ettik dedi.