İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ YAPILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile üye işletmelerin 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ile iş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla 14 Kasım 2014 tarihinde Biga Ticaret Borsası “Mümin Çalışkan” Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, Biga 18 Eylül Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nden Avukat Zeynep ÖZDEMİR, A Sınıf İş Güvenliği Uzmanı Serdal OMUŞ ve İşyeri Hekimi Uysal ÖNDER tarafından yasanın işverenlere getirdiği yükümlülükler ile ilgili bilgiler verildi.

Biga TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Biga Ticaret Borsası üyeleri, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun bir katılımının olduğu gözlenen seminer yaklaşık iki saat sürdü.