AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ FUARI PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSTANBUL’DA AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

28 Eylül 2014 tarihinde 2’inci Meslek Grubu (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ve 8’nci Meslek Grubu (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) üyelerimiz için İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 27. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 17.Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na inceleme gezisi düzenlendi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla Odamızın mobilya imalatı ve ağaç işleri üretimi ve satışı ile iştigal eden üyeleri İstanbul’da bu yıl yirmiyedincisi gerçekleşen uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 17.Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi fuar alanında sergilenen yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.