TOBB 70.MALİ GENEL KURULU PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO 70.TOBB MALİ GENEL KURULUNA KATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 70. Mali Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapıldı.

Soma’da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul’da konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektörün gelecekten umutlu olduğunu ifade ederken, yeni bir büyüme modeli ve yeni yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (TOBB ETÜ) gerçekleştirilen TOBB 70.Genel Kurulu’na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Başbakan Yardımcısı Ali BABACAN, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI ile birlikte bakanlar, TOBB genel kurul delegeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen TOBB genel kuruluna Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Şadan DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR, Meclis Üyesi ve Genel Kurul Delegesi Davut DOĞAN ile Genel Sekreter Mustafa MUTLU katıldı.