BİGA'DAKİ MESLEK KURULUŞLARI TSO'DA TOPLANDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA’DAKİ MESLEK KURULUŞLARI TSO’DA TOPLANDI.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Biga’da faaliyet gösteren meslek kuruluşlarının başkanlarıyla biraraya geldi.
alt
26 Mart 2014 Çarşamba günü saat 18.30’da Biga TSO’da yapılan işbirliğini geliştirme ve istişare toplantısında Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah ELMACI, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sarbi KURT ve Biga Tabaklar Odası Başkanı Mustafa ARDIÇ ile biraraya geldi.
Biga TSO’da gerçekleşen ve TSO Başkanı Şadan DOĞAN’ın evsahipliğini yaptığı toplantıda başta Biga’nın ekonomik, sosyal, kültürel, önemli ve öncelikli sorunları ile odalar arasında var olan işbirliğinin daha da geliştirilmesi konuları müzakere edildi.