BİGA TSO SWOT ANALİZİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO SWOT ANALİZİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Planı’nın 2014-2017 dönemini kapsayacak şekilde revize edilmesi çalışmaları kapsamında Odanın güçlü ve zayıf yönleri ile fırsatlar ve tehditlerin belirlenmesi amacıyla, Oda üyelerinin ve paydaşların katılımı ile 17 Mart 2014 Pazartesi günü saat 19.00’da Oda Meclis Toplantı Salonu’nda moderatörlüğü Doç.Dr.Dilek DÖNMEZ POLAT’ın yaptığı “SWOT Analizi» gerçekleştirildi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelişmesine katkıda bulunmak, Odanın çeşitli konulardaki mevcut durumunu incelemek ve Odanın gelişmesi ile ilgili planlara ışık tutmak amacıyla düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren toplantıya başta Biga TSO Başkanı Şadan DOĞAN, yönetim kurulu ve meclis üyeleri olmak üzere, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V.Doç.Dr.Yusuf YİĞİT, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah ELMACI, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Ersin ERKAP, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Mehmet GENÇ, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreter Mesut ÇALIŞKAN, Oda/Borsa çalışanları ile Oda üyeleri katıldı.