BİGA’DA ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİ YAPILIŞ ÖYKÜSÜ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI. PDF Yazdır e-Posta

BİGA’DA ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİ YAPILIŞ ÖYKÜSÜ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI.

Biga Kaymakamlığı ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunu üstlendiği Gazeteci Murat KIRAY’ın 41 fotoğrafından oluşan Çanakkale Şehitler Abidesi “Yapılış Öyküsü” fotoğraf sergisi Biga Pakt Plus AVM giriş katında 12 Mart 2014 Çarşamba günü saat 17.00’de açıldı. Açılışa başta Çanakkale Milletvekili İsmail KAŞDEMİR olmak üzere, Biga Kaymakamı Fatih GENEL, Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, CHP Biga Belediye Başkan Adayı İsmail IŞIK, MHP Biga Belediye Başkan Adayı Refik ARIKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan AVLANIR, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat CEYLAN, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah ELMACI, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri KURT, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, kamu ve özel sektörün yöneticileri ve temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

alt

Çanakkale Şehitler Abidesi “Yapılış Öyküsü” fotoğraf sergisinin Biga Pakt Plus AVM giriş katında 19 Mart 2014 tarihine kadar ziyarete açık kalacağı bildirildi.