BİGA TSO ÜYELERİ İSMOB MOBİLYA FUARINI ZİYARET ETTİ. PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO ÜYELERİ İSMOB FUARI’NI ZİYARET ETTİ…

02 Şubat 2014 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) 8’nci Meslek Grubu (DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI, MOBİLYA VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TİCARETİ) üyeleri için CNR-EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB 2014) inceleme gezisi düzenledi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programla 8’nci Meslek Grubu (DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI, MOBİLYA VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TİCARETİ) üyeleri CNR-EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB 2014) giderek fuarda ürünlerini sergileyen mobilya firmalarını ziyaret ettiler.

Biga TSO üyeleri, bu yıl 350 mobilya firmasının katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alan yenilikleri görme ve standları ziyaret etme fırsatı buldular.