BİGA TSO, ÜYELERİNE TSE BELGELENDİRME HİZMETLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ. PDF Yazdır e-Posta

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Ticaret Borsası müşterek olarak 03 Ocak 2014 tarihinde oda/borsa üyesi işletmelerin Türk Standartları Enstitüsü (TSE) belgelendirme hizmetleri hakkında bilgilenmelerini sağlamak amacıyla seminer düzenlendi.

alt

Bilgilendirme seminerine konuşmacı olarak TSE Bursa Kalibrasyon Müdürü Mustafa EKİN ile TSE Balıkesir Temsilcisi Y.Kimya Müh.Uğur ERDOĞAN katıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa DEMİRTAŞ ile oda ve borsa üyelerinin katıldığı seminer yaklaşık iki saat sürdü.