BİGA TSO'DAN PROJE DESTEKLERİ SEMİNERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO, ÜYELERİNE KALKINMA AJANSI PROJE DESTEKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve SG Danışmanlık işbirliği ile oda üyesi işletmelerin Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2014 mali yılı destek programları, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı ve Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı Programı (IPARD) hakkında bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla 25 Aralık 2013 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seminerde, Danışman Selim GÖKASLAN tarafından proje destekleri ile ilgili bilgiler verildi.

alt

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih AKYIL ve meclis üyeleri, Gıda-Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat CEYLAN, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdil ÇAĞLAYAN, oda üyeleri ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun bir katılımının olduğu gözlenen seminer yaklaşık iki saat sürdü.