BİGA TSO’DAN ETKİN SATIŞ TEKNİKLERİ SEMİNERİ PDF Yazdır e-Posta

BİGA TSO’DAN ETKİN SATIŞ TEKNİKLERİ SEMİNERİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine kişisel ve kurumsal hedeflerine ulaşmaları için gerekli satış becerilerinin pekiştirilmesi ve satış performanslarının artırılmasına yönelik olarak “ETKİN SATIŞ TEKNİKLERİ” semineri gerçekleştirildi.

alt

Biga Ticaret Borsası “Mümin ÇALIŞKAN” toplantı salonunda 31 Ekim 2013 tarihinde Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Furkan ŞANLI’nın açılış konuşması ile başlayan ve yaklaşık iki saat süren eğitim seminerine konuşmacı olarak Eğitimci/Yazar Hakan TURGUT katılarak, etkin satış teknikleri ile ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Hakan TURGUT seminerde konu başlıklarını şu şekilde sıraladı. Satış Kavramı, Satış Mesleği, Satış Teknikleri, Satışın Adımları, İtirazları Karşılamanın Yolları, Satış Kapama Teknikleri, Vaka Analizleri, Eğitim Oyunları ve Eğitim Videoları.

Hakan TURGUT seminere katılanlarla birlikte hem güncel yaşamdan örnekler vererek, hem de karşılıklı soru cevap şekilde semineri tamamladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı seminere çok sayıda üyenin ve çalışanın da katıldığı gözlendi.