ODA SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU PDF Yazdır e-Posta

BİGA

TİCARET VE SANAYİ ODASI

ODA SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

29 Ocak 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2013/4244 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince yapılacak olan Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis seçimleri Mayıs-Haziran 2013 döneminde gerçekleştirilecektir.

5174 sayılı kanunun 83.maddesi uyarınca Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclis üyeliğine seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, 02.03.2005 tarih ve 25743 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin «Vergi Mükellefiyeti Takibi» başlıklı 8.maddesi gereğince üyelerimizin vergi kayıtlarının doğruluğunu güncel hale getirmesi, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetine ilişkin Oda bilgileri Biga Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında 19 Nisan 2013 Cuma ile 26 Nisan 2013 Cuma tarihleri arasında hafta içi 08.30-17.30 saatlerinde incelemeye açık olacaktır.

Üyelerimizin yukarıda belirtilen başvuru süresi içinde Vergi Dairelerinden alacakları vergi numaralarını içeren belge ekli dilekçe ile Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimizin anılan süre içinde belirtilen şekilde Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurmadıkları takdirde Odamız kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılırlar.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU